Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
CS2HU 2008. július 24. 0 hozzászólás
 

Végre online, berendezkedtem a sajtósoknak fenntartott részlegbe, így akadálytalanul gurigázhatjuk a frissréseket. A helyszín jóval kisebb, mint azt elképzeltük, azonban a sajtós részlegről tökéletesen rá lehet látni

Végre online, berendezkedtem a sajtósoknak fenntartott részlegbe, így akadálytalanul gurigázhatjuk a frissréseket. A helyszín jóval kisebb, mint azt elképzeltük, azonban a sajtós részlegről tökéletesen rá lehet látni az egész arénára, úgymond erkélyen csücsülök a játékosok feje fölött. Minden gépen Vista, kissé kellemetlen meglepetés néhány játékos számára. Mivel lassan kezdődnek a meccsek, lássuk mi a helyzet az obival.

12:35 | Konfigolnak a srácok, körülbelül 8-13 ember ül a fehérpólósok mögött

12:37 | proph még a meccs előtt megpróbálta eladni magát a csapatnak, PIGSTICK szerint nem beszél jól magyarul, erre ő a pólóján lévő -sandor feliratra mutogatott.

12:42 | Nagyjából mindenki elkészült, stawros-nak problémája akadt a fülesével, éppen egy adminnak magyaráz heves, aki ráveti magát a gépre. Éppen stawi volt az, akinek nem tetszettek a Vistás gépek.

Tovább
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: bazsowicz


12:43 | Stawros továbbra is a füles driverrel harcol, a többi csapat már javában melegít

12:47 | Kijelenthetjük, az utolsók között fogjuk elkezdeni a meccset, mivel még mindig hangolják a gépeket. A külföldiek már kérdezgetik egymást mikor kezdhetnek

12:49 | Mivel a terembe a meccsek kezdete után tilos kijönni, illetve belépni ezért a hőmérséklet kimondottan elviselhetetlen. Sajnos így a szokásos obi üvöltésből is kimaradok.

12:50 | Az adminok problémát emlegettek előbb a hátam mögött. „Kezdhetünk akár 15 perc múlva is."

12:52 | Egyedül a Four Kings tűnik aktívnak, a többiek kissé "hangtalanok".

12:56 | Raul és Res1st között kapott helyett a....valamilyen szerencsehozó plüssállatka (maci vagy talán sün, már nem melékszem), akin napszemüveg és egy OBi-s csákó található. Kifejezetten mutatós darab.

12: 58 | A Four Kings „komjánoró" csatakiáltással üdvözölte a késkört. Ha ilyen hangosak lesznek végig nekünk csak jó lehet, mivel éppen a crossed-el szemben ülnek. Az ő meccsük már megy. Stawi továbbra is szenved a gépével.

13:00 | Aki nem tudná: KODIAK is itt rontja a légkört. Welcome

13:03 | Az adminok Raul feje fölött tanakodnak és nem értik, amit Raul sem ért. A többiek nagyon halkan játszanak, eddig a lanhangulat elég nyomott.

13:05 | Kezdünk, irány a SourceTV

13:06 | OBi. Csatakiáltás ON. Izgulás.

13:07 | Ülési sorrend balról jobbra: stawros, Beny, Res1st, PIGSTICK, Raul

13:18 | PADRE szokás szerint túlüvölt mindenkit, a mellette álldogáló nézők nem is értik mit csinál. A nézők teljesen hangtalanul állnak és figyelik a meccseket, alig lehet felfedezni valakit, aki szurkolna. Res1st hangja magasan veri az egész termet...ha kört hozunk.

13:27 | Áramszünet, négy csapat kénytelen pihenni egy kicsit. Nem mi voltunk.

13:31 | Egyik pillanatról a másikra elsötétedtek a képernyők és felhangzottak az értetlenkedést kifejező WTF szókapcsolatok, az összes lehetséges nyelven. Azon csapat, aki gépe ébren maradt nem örülhettek, az összes szerver lehalt, így mindenki kényszerpihenőre vonult. Rohangálnak a szervezők, mi pedig várunk, nem tudjuk meddig.

13:34 | Mindenkit kiküldtek. Ez hosszú lesz.

13:44 | A szervezők 5 percet mondtak, ebből már letelt 10, újabb időpontot nem kaptunk. Kiderült, mindenki sután játszik, süket mikrofon, egérdriver és egyéb hasznos kiegészítők nélkül. Pedig, mint később kiderült, XP rotyog a masinákon.

13:59 | Megoldották a problémát, visszahívták a csapatokat, körülbelül 3-4 perc múlva folytathatjuk a játékot. A pihenő alatt Kodi látta el tanácsokkal a csapatot a tűző napsütésben, véleménye szerint az első két kör lehozása után kettő vagy három zölddel kellene védeni. Lehetőleg nagyon pontosan.

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Szerintünk ezek a legjobb CS2 pályák
A Counter-Strike-sorozat pályái több mint 20 év távlatából a videojátékok ikonikus helyszíneivé váltak, nem is beszélve a versenysport történelméről. Ma az 5 legjobb CS2-es pályát vesszük sorra.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 658
 
1497
 
 
 
kép 3720
 
1489
 
 
kép 3298
 
1687
 
 
 
kép 4915
 
2453
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu